Om oss


cropped-bokfinkene_dummyheader3

Hanna, 18, Oslo.
Jeg liker godt å lese ungdomsbøker og romaner, og min yndlingsforfatter tror jeg er Tove Jansson. Annet enn bøker interesserer jeg meg for musikk og film, og jeg elsker te og ull. Mitt favorittsted å lese er i min gule lenestol under et ullteppe og med en kopp te.

Tuva, 18, Oslo.cropped-bokfinkene_dummyheader1
Jeg liker både young adult og engelske klassikere, og har foreløpig lest lite norske bøker. Gråter hver gang jeg skal velge favorittforfatter, men kan prate i timesvis om bøker av Donna Tartt, F. Scott Fitzgerald og Haruki Murakami. Synes også at fantasyserier, diktsamlinger og franske barnebøker er fint. Foretrekker å lese på t-banen eller på senga, sjeldent foran peisen med en kopp te. Bruker mesteparten av tiden min på å lese, men liker også The Doors, bra vorspiel og å skrive lister.

cropped-bokfinkene_dummyheader4Eirin, 18, Oslo.
Jeg har lest mye norske bøker, både nye og gamle. Liker også å lese klassisk engelskspråklig litteratur, som for eksempel novellene til Hemingway og The Catcher In The Rye. Syns det er vanskelig å velge yndlingsforfatter, men om jeg måtte hadde jeg kanskje valgt Tarjei Vesaas. Ellers er jeg glad i musikkfestivaler, kameraet mitt og Tom Waits. Beste lesested er vinduskarmen.

cropped-bokfinkene_dummyheader2Anna, 18,Oslo.
Har alltid vært glad i å lese bøker, blader og aviser (når jeg får kranglet den til meg om morgenen). Nå gleder jeg meg til å skrive mange forhåpentligvis interessante og personlige bokanmeldelser! Har lest endel klassikere, bøker av både svenske, norske og engelskspråklige forfattere, krimbøker og en del erindringer. Noen av mine ynglingforfattere er Tove Jansson og Selma Lagerlöf. Leser aller helst i hengekøyen på hytta, men i hverdagene får sofakroken duge.

Tegning av Elisabeth Vold Bjone

Reklame

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s