The Bookshop Book av Jen Campbell

Jeg synes det er veldig morsomt å gå i bokhandler, både her i Norge og i utlandet. Uansett hvor du har tenkt deg i sommer, kan du finne tips til butikker å besøke i The Bookshop Book. «This book is a love letter to bookshops all around the world,» skriver Jen Campbell (forfatteren av bestselgeren Weird Things Customers Say in Bookshops). Boka hennes er full av små historier fra alle typer bokhandler, noen bilder, forfatterintervjuer og massevis av fun facts om bøker, butikker og andre bokrelaterte ting.

Jeg leste denne boka sammenhengende, og det gikk helt greit, men jeg tror den er enda bedre å lese i små puljer (med mindre man er helt bokhandelfrelst, selvsagt). Hvis man skal reise et sted, går det jo an å ta den opp og sjekke om det står noe om stedet man skal til. Ellers kan det hende man leser om en bokhandel og finner ut at man vil dra og besøke den.

«There aren’t many things in life better than books, tea and cake (if you disagree, I’m afraid we can never be friends (…)»

Jen Campbell er også en prisvinnende poet og novelleforfatter. Dessuten har hun en blogg og en booktubekanal, for de som er interesserte i slikt! Her er en rimelig kul video som nevnes i Nord-Amerika-delen av boka: 

Reklame

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s