Har et problem

Jeg skal skrive bokfinkinnlegg og tar en titt på nattbordet, innser at jeg ikke har lest ferdig en bok på flere uker, har bare begynt på tre forskjellige, de ligger der i en stabel og nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Så dette er litt vanskelig, et klassisk scenario. Trenger hjelp. Jeg leser ikke noe særlig for tiden, det er litt kjipt, hjelp. Plis hjelp, det er så dumt når bøker bare blir liggende med bokmerket mellom de samme sidene i mange uker, og hvis du skal prøve å ta opp boka igjen har du glemt hvordan den startet og mange av personene, for hvem var Braddocks igjen? Hva var det egentlig som skjedde med Lila? Og hvem i huleste er Havstein??

 Okei, alle de er karakterer fra bøker jeg har stabla på nattbordet, The Sun Also Rises av Ernest Hemingway, Mi briljante venninne av Elena Ferrante og Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? av Johan Harstad. Alle tre er bøker jeg veldig gjerne vil lese, jeg liker dem kjempegodt og anbefaler dem, men det er bare et eller annet med at hvis du først avbryter en bok midt i er det ikke så lett å finne tilbake til den. Det var nok det som skjedde med meg, begynte på Buzz Aldrin, men så ville jeg plutselig lese noe litt annet, så jeg leste Hemingway, men så ville jeg lese den nye italienske boka, har jo aldri lest noe fra Italia før, og alle sier at den er så bra. Så nå har jeg lest tre halve bøker, og det var dette jeg prøvde å unngå, tror jeg hadde som nyttårsforsett at dette ikke skulle skje, for det ender med at de aldri blir lest.

Dette er det bare en ting å gjøre med: Innen sommeren skal jeg ha lest ferdig alle tre bøkene. (sommerferien er også med). Dere har mitt ord på det. Om jeg ikke klarer det skal jeg lese hele House of Night –serien som straff.

 

 

 

 

 

 

 

Reklame

En kommentar om “Har et problem

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s