We Were Liars av E. Lockhart

We Were Liars (2014) av E. Lockhart, boka som alle snakket om i sommer. Jeg har ikke lyst til å si så mye om den, for jeg tror det er best å gå inn i den uten å vite noe som helst. Å ikke vite noe er en del av mysteriet, for We Were Liars er virkelig et mysterium. Den er idyllisk og sommerlig, men samtidig skikkelig ekkel. Også er den fin. Og forvirrende. Og har en helt sinnsyk plot twist! Jeg leste ferdig boka, og poff – mind blown. Det er 200 sider verdt å lese, og kom igjen, alle kan klare 200 sider! Mer vil jeg ikke si. Jeg vil ikke ødelegge moroa. Og forresten, Hanna hilser og sier at hun elsker den.

Hvis jeg skal pirke litt på det som ikke har noe å si for handlingen, så er det to ting som skurrer litt for meg. Det er veldig små ting, men ofte er det små ting som utgjør store forskjeller. Dette blir veldig pirkete, men:
1) Klinescenene. De kom veldig brått? Sånn, plutselig bare skjedde det, og plutselig var det over. Jeg er veldig fan av den «ta-tak-i-skjorta-og-bam-bam-bam» men altså, dette var helt ukontrollert. Det ble nesten litt komisk, og det hele virket fremtvunget.
2) Banningen var veldig unaturlig. Du vet når du snakker med noen som ALDRI banner, også plutselig sier de noe som «jævlig» eller noe. Ja, sånn føltes det å lese banningen i We Were Liars. Det virket som om forfatteren satt og tenkte lenge over hvor hun skulle plassere «fucking», og det ble dessverre litt kunstig.

MEN, 25.Februar arrangerer Ubok en litteratursirkel hvor vi skal diskutere We Were Liars! Hvis du har lest boka, eller rekker å lese den før 25.februar, så MÅ du jo komme! Ingen grunn til å gå glipp av dette! Klikk her for å se arrangementet på facebook!

Karakter 4

4/6 bokfinker

Reklame

Kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s